Ziggo Mediabox Next update 4.19

Eindelijk dan, de 4.19 update voor de Mediabox Next van Ziggo !

Het grootste probleem lijkt hiermee dan opgelost te zijn, namelijk het niet synchroon lopen van beeld en geluid.
Deze update wordt komende dagen automatisch uitgerold en daarbij zijn er nog meer bugs opgelost en features toegevoegd.
We wachten gespannen af ! 🙂

Onderstaand de correspondentie van Ziggo :

Software-update 4.19 voor Mediabox Next

We werken er continu aan om tv-kijken persoonlijker, slimmer Ă©n makkelijker te maken. Vannacht passen we daarom de software van je Mediabox Next aan. In deze e-mail lees je er alles over.

Zoeken op genres en acteurs

Via Voice Control op de afstandsbediening van je Mediabox Next zoek je nu nog eenvoudiger. Je kunt nu genre combineren met acteurs en regisseurs. Probeer dit maar eens: “Komedie met Kevin Hart”

Beeld en geluid gelijk

Bij sommige kijkers liepen beeld en geluid niet helemaal gelijk. Enorm irritant natuurlijk. We hebben er hard aan gewerkt en een paar vervelende bugs opgelost. We blijven het goed in de gaten houden en doen verbeteringen als het nodig is.
Heb je de Mediabox Next met een TOSLINK (S/PDIF) kabel aangesloten met externe speakerboxen of een soundbar? Dan loopt soms het geluid niet gelijk met het beeld. In dat geval kan je het vanaf nu zelf corrigeren. Zo werkt dat:

• Open het menu en ga naar instellingen
• Ga naar Beeld en Geluid
• Kies voor Audio vertraging
• Pas de audio vertraging aan met de pijltjes totdat beeld en geluid gelijklopen

Nieuwe geluidsinstelling

Op verzoek van veel audio fijnproevers is het nu mogelijk om in de Dolby instellingen altijd de bron te volgen. Is de bron van de serie of film die je kijkt in stereo, dan geeft je mediabox stereo door aan je geluidsapparatuur. Dit is voor Dolby hetzelfde. Zo haal je altijd het beste uit je speakers.

Deel dit:
Scroll naar boven