Al onze artikelen

Al onze artikelen

Op deze pagina vindt je een overzicht van onze laatste 200 artikelen.
Zoek je een specifiek artikel ? Gebruik dan de zoek functie aan de rechterkant in het menu.Heb je een computer probleem waarvoor wij op dit moment geen handleiding hebben ?
Vul dan onderstaand formulier in.

Leg uit wat het probleem is, probeer dit zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven.
Maak foto’s van foutmeldingen en stuur deze met het formulier mee.

Wij gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag met het analyseren van het probleem en het maken van een handleiding om het op te lossen.

Probleem indienen

Indien gewenst kun je bestanden mee sturen zoals screenshots, PDF bestanden om meer duidelijkheid over je computerprobleem te krijgen. Alle informatie is welkom en dragen bij aan betere probleemoplossingen. Verstuur tot maximaal 10 MB.
Upload
In verband met de GDPR welke 25 mei 2018 in werking treedt, vragen wij u toestemming te geven voor het opslaan van persoons gegevens zoals uw naam of e-mail adres. Kiest u Nee, dan verwijderen wij direct nadat wij uw vraag afgehandeld hebben uw gegevens. Kiest u Ja dan worden uw gegevens maximaal 1 jaar bewaard bedoeld voor ons als naslagwerk. Na 1 jaar worden alsnog uw gegevens bij ons gewist. Gegevens die u bij ons achterlaat, worden niet gedeeld met derden.