Help ! Mijn Outlook 2007 is opeens in het Zweeds !

Deze week stuurde Microsoft een update de wereld in waardoor voor veel gebruikers Outlook 2007 Zweeds is. Voor sommigen zal dit een mooie manier zijn om hun kennis van deze Scandinavische taal even bij te spijkeren. Voor de meesten zal het echter gewoon heel vervelend zijn. Wij leggen je uit hoe je de update terugdraait.

UPDATE 20-9-2017 : Microsoft heeft een nieuwe update uitgebracht !

Update terugdraaien

Open allereerst de lijst met geïnstalleerde updates. Je vindt deze door vanuit het Start-menu te zoeken op de term updates. In Windows 7 heet de optie die je zoekt Geïnstalleerde updates weergeven. In Windows 10 heet het Geschiedenis van updates weergeven en moet je in het venster dat geopend wordt nog even klikken op Installatie van updates ongedaan maken.

Als het goed is heb je nu een lijst met de geïnstalleerde updates voor je neus. Zoek en selecteer de update met het nummer KB4011086 en druk op de knop Verwijderen die je bovenaan de lijst met updates vindt.

Als het goed is kun je Outlook 2007 nu weer gewoon lekker in het Nederlands gebruiken. Mogelijk moet je Outlook (of je computer) wel nog even opnieuw opstarten.

Deel dit:
Scroll naar boven