Ook een ICT artikel publiceren bij ICT Tips and Tricks ?

Als je onze website reeds kent, dan weet je dat deze website draait om het delen van kennis.
“Een website vóór en dóór ICT’ers” is ons welbekende motto.
Echte ICT’ers die artikelen, informatie en handleidingen delen zodat mensen die weinig tot geen computer kennis hebben ook zelf problemen op kunnen lossen of hun doel kunnen bereiken !

Onze website gaat als een speer !

Ondertussen wordt www.icttipsandtricks.nl maandelijks door meer dan 20.000 bezoekers bezocht én geraadpleegd, niet slecht voor een website die nét een jaar in de lucht is en zonder financiele injecties wordt gepromoot !

bezoekers maandelijks na 1 jaar tips and tricks

Heb jij nu ook een interessant artikel over computers, netwerken, hardware, software of wat dan ook dat je graag wilt promoten ?

Artikel promotie kan bij ons !

Stuur je artikel in bijvoorbeeld Word formaat naar info@icttipsandtricks.nl en wij publiceren je artikel op deze websites, met bronvermelding en eventueel een link naar jouw website.
Zo help je ons aan nieuwe, interessante content en wordt jouw artikel meer gelezen !

Dit is tevens een manier om meer bezoekers naar jouw website te krijgen.
1 van Google’s ranking methodes is het zogenaamde backlinking. Met links naar jouw website op relevante websites stijg je namelijk in de zoekresultaten. En als jouw artikel ook nog eens geplaatst wordt op andere websites dan levert dat nóg meer resultaat op !

Geen artikel om te promoten maar wel een website ?

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je geen artikel hebt om te promoten maar wel een website die je wilt backlinken. Ook hiervoor bieden wij mogelijkheden !
Wanneer je een website onderhoud die ook met ICT te maken heeft, dan kunnen wij deze link opnemen voor jou. Wel willen we graag dan ook een link naar onze site op jouw site hiervoor terugzien. In onze Linkbuilding sectie staan onze backlinking partners waar jij ook tussen kunt staan.

En de kosten ?

géén, ja…je leest het goed : er zijn geen kosten verbonden aan het bij ons publiceren van een artikel dat bij onze website past ! Het levert namelijk voor jou en ons resultaat op !
Geheel kosteloos kun je dus een artikel bij ons laten plaatsen.
Geen investering dus en een prima promotie manier om jouw artikel te showen.

Voorwaarden voor het plaatsen van jouw content

Wij stellen niet veel voorwaarden aan het publiceren van een artikel.
Wel moet het artikel door jou geschreven zijn, dus uniek en géén kopie van een bestaand artikel. Wij hebben ook wel kopieën van artikelen gepubliceerd, maar altijd met bronvermelding naar de originele auteur.
Verder dient het artikel netjes geschreven te zijn, eventueel met goede kwaliteit afbeeldingen.
Het moet voor een leek een stap-voor-stap handleiding zijn dat duidelijk omschrijft wat er moet gebeuren. Voor informatieve artikelen zien wij graag dat moeilijke begrippen uitgelegd worden in te begrijpen taal zodat mensen die geen of weinig verstand van computers hebben hieruit kunnen leren en de kennis weten toe te passen.
Als je artikel hieraan voldoet ben je slechts een goedkeuring van ons verwijderd van publicatie !

Het volledige artikel dient gemaild te worden naar info@icttipsandtricks.nl met eventuele links naar andere website(s) en afbeeldingen.
Na beoordeling ontvang je van ons bericht en of deze ongewijzigd op onze site geplaatst wordt.
Wij behouden ons het recht voor om naar eigen inzicht het artikel aan te passen, maar altijd zonder de kern van het artikel te wijzigen.

Deel dit:
Scroll naar boven