ICT Tips and Tricks Facebook Pagina

ICT Tips and Tricks Website/Facebook !

Elke ICT’er zit wel eens met vragen, problemen of situaties waarvoor hij/zij op dat moment niet direct een passende oplossing heeft of misschien zoekt naar een beknopte handleiding om iets gedaan te krijgen.
Het zoeken naar documentatie zal bekend zijn, pagina’s en pagina’s tekst en uiteindelijk toch niet wat je zoekt.
Daarvoor ben ik al een tijdje bezig om een site te maken waarop duidelijke, korte en bondige handleidingen komen rechtstreeks voortgevloeid uit echte praktijkcases.
Nu is er ook een Facebook pagina aangemaakt waarop deze artikelen gedeeld worden, maar dat is niet alles !

Men kan hier ook terecht met vragen, problemen of voor advies.
Wat is het doel ? : een Social Media Netwerk bouwen waarbij ICT’ers op vrijwillige basis andere ICT’ers helpen met de meest uiteenlopende zaken.
Een netwerk waarbij ICT’ers samen sterk zijn, waarin kennis gedeeld wordt, een netwerk vóór en dóór ICT’ers maar ook bijvoorbeeld studenten die een ICT opleiding volgen en antwoorden zoeken.
Leuke uitdagingen waarbij meer nodig is dan in een klein berichtje te stoppen is, zullen waar mogelijk uitgewerkt worden tot complete stappenplannen/handleidingen.
Afhankelijk van het animo wordt er gekeken of er middelen ingezet worden om bijvoorbeeld in een virtuele omgeving situaties na te bootsen om zo precies mogelijk de vraag te kunnen beantwoorden.
Het lijkt mij een poging waard te proberen dit enigzins succesvol te laten worden en in de eerste instantie met weinig middelen, baat het niet, dan schaadt het ook niet !

Neem eens een kijkje op de pagina, delen wordt zeer op prijs gesteld !:

Ga naar onze Facebook Pagina !

Deel dit:
Scroll naar boven