Alles wat je wilt weten over de batterij van je iPhone

      Reacties uitgeschakeld voor Alles wat je wilt weten over de batterij van je iPhone

Met de Battery Life-app voor iOS kun je precies zien hoe het met de conditie van de batterij van je iPhone of iPad gesteld is. Je krijgt informatie over capaciteit, temperatuur en nog veel meer.

Je kunt op je iPhone of iPad eenvoudig zien hoeveel batterijduur je nog over hebt, maar hoe is het nu echt gesteld met de conditie van de batterij? Dit kun je snel achterhalen met de gratis Battery Life-app.

Alles wat je wil weten over je batterij

Met deze app kun je de slijtage van de batterij in de gaten houden, en zien hoe lang je nog hebt voordat je moet opladen bij het verrichten van verschillende taken, zoals muziek afspelen, video bekijken, of internetten.

Battery Life geeft nauwkeuriger weer hoe leeg je batterij is dan de statusbalk van iOS. De app geeft ook ruwe data over je batterij weer die je in iOS zelf niet zomaar kunt achterhalen, zoals onder andere capaciteit, temperatuur en voltage. Daarnaast kun je precies zien hoeveel oplaadcycli je batterij doorlopen heeft. Ook krijg je een melding als het volgens de app tijd is om je batterij te vervangen door een nieuw exemplaar.

alles wat je over de batterij van je iphone wilt weten 1

De app is gratis, maar bevat wel een aantal vervelende advertenties. Gelukkig kun je deze uitschakelen door middel van een in-app-aankoop van € 0,99. Je krijgt dan ook meteen een handige widget.