Nederlands bedrijf brengt behuizing met transparante lcd in venster uit

      Reacties uitgeschakeld voor Nederlands bedrijf brengt behuizing met transparante lcd in venster uit

Het Nederlandse bedrijf Arctic Secrets brengt een behuizing uit waarvan het venster voorzien is van een transparante lcd zodat naast een blik op het moederbord beelden te zien zijn. De Frost Wolf is een aangepaste versie van de H440 van NZXT.

De lcd die Arctic Secrets inbouwt heeft een resolutie van 1600×900 pixels. De kleur wit in de beelden wordt transparant weergegeven zodat het venster deels een blik op het binnenwerk toont. Dat binnenwerk is verlicht door witte led-strips en deze verlichting dient als backlight voor het scherm. Gebruikers kunnen zelf bepalen wat de lcd weergeeft, legt Lon Obers van Arctic Secrets uit, het scherm is eenvoudig als tweede monitor te benaderen. Standaard geeft de lcd een Frost Wolf-video weer.

Arctic Secrets levert de Frost Wolf als losse behuizing met lcd vanaf 1 december voor 499 euro. Daarnaast levert het bedrijf drie verschillende kant-en-klaar-systemen op basis van de Frost Wolf: de Level 1 met Core i7-6700K en dual GTX 1080, de Level 2 met Core i7-6900K en twee GTX 1080-kaarten en de Level 3 met Core i7-6950X en twee keer een Titan X-kaart. Alle systemen zijn van EK Water Blocks Xpower TE-waterkoeling voorzien en worden met twee Samsung 850 EVO-ssd’s van 1TB en een 950 Pro-ssd van 512GB uitgerust.

Bron: Tweakers.net